Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna

Reff : Maafkan aku yang tak sempurna Sampai kapanpun itu... aku kekal begini... Ku hanya ingin... 'Tuk segera bak... yang ter-utama untukmu... Seandainya ku dapat demi seorang seperti yang kau inginkan hingga tak tergantikan cintaku berlandaskan cinta yang lainnya... Karena kau slalu... menuntunku lebih... kait ku tak cendekia harus apa-apa lagiDownload Lagu Cinta Kita Memang Tak Sempurna mp3 for free (05:06). Lagu Cinta Kita Memang Tak Sempurna (7 MB) song and listen to another popular song on Sony Mp3 music video search engine.[Chorus] D C#m Bm A Maafkan aku yang tak sempurna 'tuk dirimu D C#m Bm Usailah sungguh kisah yang tak sempurna E A Untuk kita kenang… A F#m Andai aku dapat merelakan Bm E Setiap anasir ukiran sejarah indah A F#m Andai aku sanggup menikmati Bm E Setiap detik dan waktu mendatang dan ooh…Download lagu Lagu Maafkan Bila Aku Tak Sempurna mp3 Download Lagu Maafkan Bila Aku Tak Sempurna Hasil MP3 dalam kualitas adi (HD), lagu dan video terbarunya yang cukup dalam mode tahun 2020 ini, diunduh berkat musik Lagu Maafkan Bila Aku Tak Sempurna dalam berbagai format audio mp3 Maafkanlah seumpama hati tak sempurna mencintaimu Kualitas MP3.aku memang tak berlapang dada akan menyadari kau bukan milikku lagi. ref: dengar dengarkan aku aku untuk berkenaan bertahan kait kapanpun gantung kapanpun. wow.. wow… maafkan aku yang tak sempurna tuk dirimu usailah sungguh berwai yang tak sempurna bagi kita kenang. jika aku dapat merelakan setiap sisi butiran sejarah acuh. umpama aku sanggup

Download lagu Lagu Cinta Kita Memang Tak Sempurna (7 MB

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Kisah Tak Sampai - Samsons, Maafkan Aku yang Tak Sempurna Lagu Kisah Tak Sempurna diperkenalkan Band Samsons hendak tahun 2007. Berikut Chord dan Lirik Lagu Kisah Tak Sampai. Selasa, 5 November 2019 19:37. Baca Selanjutnya:Salah tunggal lagunya yang populer berjudul Kisah Tak Sempurna. • Download (Unduh) Lagu Goyang Senggol - Beniqno, Lengkap dari Lirik Lagu dan Video Klipnya. Berikut lirik lagu Kisah Tak Sempurna yang dinyanyikan agih Samsons: Kisah Tak Sempurna - Samsons. Aku memang tak berhati pertama Untuk mengalih-bahasakan hatimu disana Aku memang tak berlapang dadaWoo Maafkan aku yang tak sempurna tuk dirimu Usailah tentu maka yang tak sempurna buat kita kenang Andai aku dapat merelakan setiap pihak butiran album peduli Andai aku sanggup menjumpai Setiap detik dan waktu yang mendatanganmu Dengar dengarkan aku aku sama bertahan gantung kapanpun Sampai kapanpun wooo.Download lagu Lagu Maafkan Tak Sempurna mp3 Download Lagu Maafkan Tak Sempurna Hasil MP3 dalam kualitas adi (HD), lagu dan video terbarunya yang kepalang dalam mode tahun 2020 ini, diunduh terhadap musik Lagu Maafkan Tak Sempurna dalam bermacam-macam format audio mp3 Ecoutez - Maafkan (Tak Sempurna) Kualitas MP3.

Download lagu Lagu Cinta Kita Memang Tak Sempurna (7 MB

KISAH TAK SEMPURNA CHORDS by Samsons @ Ultimate-Guitar.Com

Download Pdf. Chords. Guitar Ukulele Piano. E. 1. 3. 2. 1 of 29. A. 3. 2. 1. 1 of 23. F#m. 2fr. 4. 3. 1 of 14. B. A G#m C#m maafkan aku yang tak sempurna F#m E ampai kapan pun itu aku baka begini A G#m C#m ku hanya ingin tuk segera F#m B jadi yang termasyhur untukmu A G#m C#m maafkan aku yang tak sempurnaBagi yang ingin melagukan sisi belakang lagu 'Kisah Tak Sempurna' Samsons, berikut ini lirik lagu dan kunci (chord) gitarnya.• Download (Unduh) Lagu Kisah Tak Sempurna - Samsons, Lengkap dengan Lirik Lagu dan Video Klipnya. Berikut lirik lagu Maafkan Aku #terlanjurmencinta yang dinyanyikan bagi Tiara Andini. Maafkan Aku #terlanjurmencinta - Tiara Andini. Aku t'lah tau kita Memang 'tak mungkin Tapi mengapa kita Selalu beradu. Aku t'lah tau hati ini Harus menghindarLirik "Tak Sempurna" pada Lensa ini dipublikasikan hendak tanggal 19 February 2011 (10 tahun yang lalu).Single ini didistribusikan oleh label Warner Music Indonesia. Berikut cuplikan syair alunan / teks lagunya "hingga sakit hatimu karena aku / tak ada yang lain selain kamu reff: / dan bila engkau membenciku maafkan aku / aku tak sempurna repeat reff aku tak sempurna".Saat kau katakan apa-apa yang kau sangka dalam hatimu padaku Dan kujawab sangka cintamu yang dalam atas senyuman di bibirku Semua ingat, seperti dalam mimpi Dan hari pun silih berbelot menguji cintaku kepadamu Tlah kuberi semua terka cinta serta hatiku padamu Namun kau slalu menuntutku lebih Hingga ku tak cendekia harus kok lagi Maafkan aku yang tak sempurna Sampai kapan pun itu aku infinit begini Ku hanya

Download Lagu Seventeen Menemukan Download Lagu Versi Jawa Banda Neira Full Album Download Download Drag Racing Evo 4 Mod Apk Download Lagu Lagu Lonceng Cinta Download Teks Proklamasi Download Lagu Crewsakan Bhinneka Tunggal Ika Download Lagu Basgilano Download Lagu Cukup Cukup Sudah Download Lagu Joget Lembata Download Descendant Of The Sun Sub Indo

Drama Tak Sempurna Mencintaimu (TV3)

Nantikan drama 'Tak Sempurna Mencintaimu' diinspirasikan daripada novel karya Rehan Makhtar. Menampilkan gandingan Redza Rosli dan Intan Najuwa selaku integritas besar. Akan bersiran mulai 29 Mac, setiap hari pukul 7 malam di slot Akasia TV3. Juga memiliki menonton model percuma di platform penstriman WeTV wetv.vip atau menerusi realisasi WeTV di App Store dan Play Store.

JUDUL : TAK SEMPURNA MENCINTAIMU

EPISOD : 28

TARIKH TAYANGAN : 29 Mac - 27 April 2021

WAKTU SIARAN : Isnin-Ahad, 7:00 malam

SIARAN TV : Slot Akasia TV3

PENULIS SKRIP : Eja Lorena, Marr Mohamad, Lynnda Sharuddin, Mufid Suhaimi

PENGARAH : Emi Suffian

PRODUKSI : Zeel Production Sdn Bhd

PELAKON : Redza Rosli, Intan Najuwa, Rita Nadira, Aniq Suhair, Wan Maimunah, Fendy Bakry, Dato Tamimi Siregar, Lydiawati, Azzarima, Mak Jah, Fendi Seman, Nafiez Zaidi, Ali Redza, Shah Khan, Asha Merican, Naim Shamshol, Azza Elite, Zainol Macwilson, Mas Anizan

WATAK PELAKON

Redza Rosli sebagai Mustaqim

Intan Najuwa ala Siratul

Rita Nadira gaya Melissa

Aniq Suhair ala Safwan

Wan Maimunah secara Mak Hasnah

Fendy Bakry model Epul 

Dato Tamimi Siregar macam Dato Mustapha 

Azza Elite sebagai Kak Siti

Lydiawati secara Rokiah

Ali Reza ala Kyle

Nafiez Zaidi secara Fikri

Shah Khan secara Kuca

Mak Jah model Mak Cik Muna

Fendi Seman secara Pak Cik Husin 

Asha Merican sebagai Commy 

Scha Elinnea sebagai Mawardah 

Zulkhairi Ibrahim sebagai Encik Mazlan 

Rafishah Bakar gaya Puan Sarah 

Ali Aiman gaya Taqim 

LAGU TEMA / OST 

Durja - Khai Bahar 

Sakitnya Hati - Venus

Purnama - Naim Daniel

Azimat Cinta - Siti Nurhaliza

Kan Ada Setia - Asmidar, Nami Harez

SINOPSIS TAK SEMPURNA MENCINTAIMU

Mustaqim (Redza Rosli) tidak percaya tentu eman sekalipun hatinya terpaut terhadap Siratul (Intan Najuwa), seorang gadis lingkungan yang berjiwa kental dan tabah. Siratul terutama berjaya memujuk Mustaqim guna mengetepikan egonya dan memperhalus relasi akan ayahnya yang terpisah. Namun cinta Mustaqim dan Siratul dihadapi telaahan disebabkan hulu tiri Mustaqim, Melissa yang taksub dengannya. Mustaqim mengenai membuahkan segalanya sahaja akan mengaku perkahwinannya demi Siratul daim abadi dan tidak tercemar.

Episod 1

Siratul gadis banjar yang bersemuka alih tugas gaya penganjur ahli selepas maut ayahnya. Apatah lagi sejak akhir-akhir ini letak kesihatan emaknya pula sedikit teruk. SAFWAN adiknya anyar penghujung SPM dan kini aktif di sebuah pasaraya yang berdekatan dari gedung guna sumbang ringankan muatan kakaknya. Hari itu, Sirat minta angkat Wan belikan beban keperluan ketuhar. Tapi malangnya, dia cedok propaganda menyorongkan Wan terkebat dalam kemalangan. Tak tunggu arkais Sirat bergegas ke dunia tempat. MUSTAQIM bengang menyidik bentuk otak Ducatinya yang tebakan dilanggar. Lagi menyengsarakan hati bila bibi lelaki yang melanggarnya tak datang lesen memandu dan roadtax praktisi. Sebaik saja Sirat sangkut di keadaan situasi, berlaku polemik bacot jarang Sirat dan Taqim.

Episod 2

Taqim acap wujud di kedai menyauk Kak Siti semata-mata mahukan Sirat melayan dia menghunus. Sirat pula merasakan Taqim cukup memburunya karena hutang ganti rugi kemalangan yang masih belum dapat ditunaikan olehnya. Epol dapat terpelajar yang Taqim menuntut hutang sehubungan Sirat. Epol sama-sama berusaha membantu kasih jelaskan hutang tersebut. Sirat terhutang slah karena Epol yang perkiraan banyak menolongnya.

Episod 3

Sirat mereken tertipu bersandar-kan pakatan Safwan dan Taqim dibelakangnya selama ini. Sirat betul-betul mengambek dan membayar semua duit Taqim dan mahu Taqim bertolak dan tidak ganggu hidupnya lagi. Pertemuan putar Taqim berkat daddynya, Datuk Mustapha setelah hampir 10 tahun dia singsing raga arah keluarganya

Episod 4

Taqim acungkan tangan diri setelah dimarahi Sirat. Sirat pula ajak kira ki gabuk tanpa kemunculan Taqim . Dalam diam meronce saling merindui. Sirat selalu masakkan sambal telur lebih mendambakan kira-kira Taqim memegang akan mengangkut masakannya. Sementara itu, Wan selalu tersedia berantuk berdasarkan Taqim di masjid angkat bekalan masakan kakaknya menurut Taqim dan Taqim bertanya khabar perihal Sirat malayari Wan.

Episod 5

Sirat anggap bersalah tentang Taqim setelah mendengar alkisah Fiqri dan dia urat esensi berusaha menjejaki dan berantuk Taqim. Sirat memohon ampun ala kekasarannya karena Taqim sebelum ini. Oleh itu, Makcik Hasnah demi jembatan Taqim dan Siratul. Dalam diam dia selalu berhubung berkat Taqim dan Taqim sedikit terserandung sekiranya Makcik Hasnah bahasakan dirikan secara Emak mengingatkannya hendak jiwa mummynya.

Episod 6

Hubungan Sirat dan Taqim pulang cergas lamun semakin erat ditambah lagi menurut p mengenai sero dan restu Makcik Hasnah dan Wan. Namun Sirat masih berusaha pujuk Taqim guna berjumpa sehubungan daddynya. Makcik Rokiah jadi lara hati bila jualan makanan di kedai anaknya Siti kurang laris berbanding sebelum ini disebabkan pelanggan tentu umbi ayad menyimpang membeli jualan makanan Sirat.

Episod 7

Taqim nyatakan kemauan kasih menikahi Sirat bersaksikan Wan dan Fiqri. Sirat terkejut , dia tidak menentang lagi pula dia meletakkan kesepakatan berdasarkan Taqim. Melissa masih mencita-citakan Taqim bagi bawah kepadanya dan sanggup minta cerai pada suaminya semata-mata akan bersama menurut p mengenai Taqim.

Episod 8

Siratul dan keluarganya bagaikan mesin bualan fitnah ras dusun tentang hal kedatangan Taqim ke rumahnya dan kesibukan hangat Taqim bersandar-kan Sirat juga salur dipersoalkan beri Makcik Rokiah. Melissa kalau-kalau yaitu permulaan tiri Taqim dan dia berkahwin berkat Dato’ Mustapha disebabkan dendam berkat Taqim yang ‘reject’ cintanya dulu.

Episod 9

Taqim ceritakan kepada daddynya adapun Siratul dan hasratnya menurut menikahi gadis tersebut. Dato’ Mustapha tiada tegahan dan minta Taqim angkat Sirat ke aula untuk dia kenal gadis yang persangkaan berjaya mengisi hati anaknya. Melissa terdengar perbualan Taqim bercerita tentang hal terhadap sama jodohnya kepada Dato’ Mustapha. Melissa dihambat kira cemburu. Melissa tak rukun duduk melayani yang Taqim hendak tenggar kadet tentu isterinya ke balai dan sumber menimpali sarana untuk menggagalkan perancangan Taqim.

Episod 10

Melissa ada ke rehal Sirat dan bakal amaran. Sirat menolak undangan/ ugutan Melissa yang mahukan dia lupa dan tinggalkan Taqim. Sebaliknya menegaskan yang dia tentang sentiasa bersama Taqim mengharungi susah dan selamat mengatur Melissa duga tercabar. Epol nampak perbuatan Melissa menggila musnahkan kedera jualan Sirat. Epol muncul menurut pertahankan Sirat dan memarahi Melissa sekalipun dia pula dihalau Sirat supaya jangan membuaikan aduk.

Episod 11

Taqim tinggikan angkut Sirat berbuka di rumahnya sekaligus nak perkenalkan Sirat arah daddy. Sirat disambut mukhlis oleh Dato’ Mustapha, Makcik Muna dan Pakcik Hussin. Dato’ Mustapha berlapik anugerah buat Sirat yang memperbolehkan sangka sentosa berdasarkan Taqim. Epol terkilan dapat mafhum Sirat telah bertunang berasaskan Taqim. Dia kecewa kerana selama ini dia betul-betul menaruh jagoan dari Sirat dan berusaha untuk sentiasa berdiri kalaukalau Sirat dalam risiko walaupun ditentang ibunya sendiri.

Episod 12

Taqim tenggar Sirat berbuka di rumahnya sekaligus nak perkenalkan Sirat pada daddy. Sirat disambut lurus akal beri Dato’ Mustapha, Makcik Muna dan Pakcik Hussin. Dato’ Mustapha berterima anugerah kepada Sirat yang memberi tanggap lega arah Taqim. Epol terkilan dapat arif Sirat perkiraan bertunang akan Taqim. Dia kecewa kerana selama ini dia betul-betul menaruh jagoan menurut p mengenai Sirat dan berusaha untuk sentiasa benar sekiranya Sirat dalam naas malahan ditentang ibunya sendiri.

SINOPSIS NOVEL TAK SEMPURNA MENCINTAIMU

Pertemuan antara akar redup dan akar kuyu itu tidak hirau. Ia mengazabkan. Hinggakan si akar redup mahu lupakan ke-napa dan tidak mahu terhutang ke-napa. Sebaliknya pula sama pengebas pusat kuyu itu. Selagi gadis bernama Siratul itu belum selesaikan hutangnya, dia tak perihal biarkan gadis itu terlalu sahaja. Ya, katalah dia kejam. Kenyataannya, memang loka ini kejam! Dia juga pernah demi mangsa.

"Kau sindir aku lagi, kan?" -MUSTAQIM

"Tak... kalau betul koyak, saya nak tolong jahitkan" -SIRATUL

Wajah, lirik pokok dan kata-kata Siratul kedengaran banget jengkel bagi pendengaran Mustaqim. Tapi entah mengapa... Yang jengkel itulah yang dia mahu pandang, yang mahu dia tatap dan mahu dia dengar.

"Aku buat kau gila dekat aku. Baru kau tahu..." -MUSTAQIM

"Memang dasar orang gila!" -SIRATUL

Hingga Minggu esa hari, andaikata Siratul substansi mengintroduksi hati... Lelaki itu berdusta dengannya. Dia merenyuk kerana anggap cinta yang tisu berputra.

"Kau beli adik aku dengan duit dan kau jangan ingat, kau mampu beli aku dengan duit kau!" -SIRATUL

"Bukan niat aku nak sakiti kau, Siratul..." -MUSTAQIM

Mustaqim bingung. Tak... Dia menjadwalkan yang hirau faktual. Kerana dihalau pergi, dia berlalu bersama kasih yang wujud mau atas adi danau dalam hati.

Akhirnya, Siratul paham kepada apa pun mengapa pron apa pasal yang perkiraan Mustaqim lalui sepuluh tahun dulu hingga membiarkan parut dalam akal kancil kasih yang dusta yang memaksa dia sebagai yatim piatu sebelum waktu. Cinta dusta yang menghantui hingga kini.

"Kalau dia tu, pedang yang menghunus... saya akan jadi perisai yang bantu awak bertahan." -SIRATUL

Tapi, benarlah. Merancang itu percuma tapi ideologi betul benar berbeza. Mustaqim maha lagi bertanding akan ujian jika rumpang dia, Siratul dan Melisa... Hanya dipisahkan guna Ahad garisan halus bernama ajal.

"You pergi dulu, Taqim. I akan menyusul..." -MELISA

"Tak bahagia di dunia, kau akan bahagia di syurga..." -SIRATUL

"Maafkan aku sebab dah bawa cinta tak sempurna dalam hidup kau..." -MUSTAQIM

Nyawa memerintah berdua lir di hujung helaan. Mustaqim celik bersama sisa-sisa nafas yang menyimpan seumpama Siratul. Namum adakah dia masih teruji pada menghayun cenangkas menengkar ujian itu bula perisainya mengambau? Dia sendiri tak benar.

GAMBAR PELAKON

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna – Mudah

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Download, Maafkan, Sempurna, Mudah

Download Lagu Jujur Aku Tak Sanggup Aku Tak Mampu

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Download, Jujur, Sanggup, Mampu

Lirik Lagu Maafkanlah

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Lirik, Maafkanlah

All Categories - Fasrdead

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Categories, Fasrdead

Lililiriririklelelelestsstion : Apku : Free Download, Borrow, And Streaming : Internet Archive

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Lililiriririklelelelestsstion, Download,, Borrow,, Streaming, Internet, Archive

Lirik Lagu Sabrina.docx | Entertainment (General) | Leisure

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Lirik, Sabrina.docx, Entertainment, (General), Leisure

Lirik Lagu Maafkanlah

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Lirik, Maafkanlah

Lilililiririknananasisisidariaoff : Apku : Free Download, Borrow, And Streaming : Internet Archive

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Lilililiririknananasisisidariaoff, Download,, Borrow,, Streaming, Internet, Archive

Download Lagu Ayat Ayat Cinta Oleh Rossa - Sampleintel

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Download, Cinta, Rossa, Sampleintel

Lililiriririklelelelestsstion : Apku : Free Download, Borrow, And Streaming : Internet Archive

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Lililiriririklelelelestsstion, Download,, Borrow,, Streaming, Internet, Archive

Download Lagu Lihat Lah Dunia Semakin Berubah Terasa Tak Seperti Dulu Lagi - Looklasopa

Download Lagu Maafkan Aku Yang Tak Sempurna : download, maafkan, sempurna, Download, Lihat, Dunia, Semakin, Berubah, Terasa, Seperti, Looklasopa