Kunci Gitar Sagita Cidro

Lirik Lagu dan Chord Gitar 'Cidro' - Lilin Herlina, Panas Panase Srengenge Kuwi. Kumairoh - 29 Januari 2021 09:15 WIB. Sonora.ID - Lagu berjudul 'Cidro' sama dengan lagu yang dipopulerkan kalau pelakon campursari Didi Kempot. Namun kini aneka novelis lainnya yang turut meng-cover lagu tersebut.Inilah chord kunci gitar dan lirik lagu Cidro 2 - Woro Widowati, Kunci Gitar & Lirik Lagu 'Panas Panase Srengenge Kuwi' yang mudah dipelajari. Minggu, 7 Maret 2021 15:16 TRIBUNSTYLE.COM - Berikut chord dan lirik lagu Cidro 2 - Cover Woro WidowatiChord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot, Gek Opo Salah Awakku Iki Berikut chord kunci gitar (versi termudah) dan lirik lagu Cidro yang dipopulerkan Didi Kempot. Rabu, 12 Februari 2020 20:09Simak chord kunci gitar Tak Tunggu Balimu akan Eny Sagita, nangiso sedino ping pitu. Eny Sagita dan OM Sagita hidup ajaran jaranan dangdutLorone Ati Versi Chord Dasar Intro : Am..G..Dm..(2x)E Am..G..Dm..Am..(2x)E Am Dm Am Sak tenane..sahaya tresno kowe Dm Am Tak rewangi korban jiwo rogo.. B E F Nanging isih asing trimo.. E Am Dm Njaluk opo..menampik turuti kowe Am bila ngelewo Dm Am Sak unimu awak ra bakal cidro

Chord Cidro 2 - Woro Widowati, Kunci Gitar & Lirik Lagu

Chord kunci gitar Wedi Cidro Warsen ft Agus Kotak. Lagu ini dirilis untuk berkenaan Juni 2020.Kunci Gitar CIDRO 2 Panas panase srengenge kui - HAPPY ASMARA [Intro] C Em Durung nganti jangki Am Em catu sing ning atiku F Em Tego - tegone sliramu D G nambahi loro bathinku C Em Am Em Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto F Em Cetho ning ngarepe moto D G C yen sliramu kuwi cidro Am Em Panas - panase serngenge kuwi F C Kang nguliti saya iki Am Em Nanging isih panas rasaning ati D GChord kunci gitar Tak Tunggu Balimu Eny Sagita ft Budi. Berikut chord kunci gitar Tak Tunggu Balimu Eny Sagita ft Budi. mugo sliramu ra cidro Am Em senajan adoh ing kono Am Em sliramu tansah gumantil Am Em ono ing mripat lan dodo Dm G C budalo tak tunggu balimuTRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Akhire Cidro. Intro : C G Am Em F C F G C Fm C Fm. C Em sumendal pendapat ning dodho Am naliko kowe teko.. F G nggowo tresno ning atimu.. C Em mbiyen bayu wes kondho Am ojo ngasih tresno.. F G marang beta sing nuli loro C Em Am F G mergo tresno oohooo ohooo.

Chord Cidro 2 - Woro Widowati, Kunci Gitar & Lirik Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot, Gek

Intro : C F G C Dm Am G C F G C Fm C Fm G Fm C G C G * C Em Am Em Wes sakmestine ati iki nelongso F G C Wong sing tak tresnani mblenjani janji Dm G C G Am Opo ora Eling naliko semono Dm G C Kebak kembang wangi jeroning dada Int. F G # C Em Am Em Duh piye maneh iki pancen nasibku F G C Kudu nandang loro koyo mengkene Dm G C G Am Remuk ati ikiLirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran Dm Gm C A Dm D Gm A Dm Dm A Tak lali neng ngendi paranmu Gm Dm tekan SuroboyoInilah chord kunci gitar dan lirik lagu Pamer Bojo - Didi Kempot, Cidro akhir hayat tegane kowe ngapusi Senin, 3 Februari 2020 21:20 Inilah chord kunci gitar dan lirik lagu Pamer BojoSURYA.co.id - Simak chord dan kunci gitar lagu Cidro yang dipopulerkan Didi Kempot. Lagu Cidro rilis di akun YouTube Didi Kempot Official Channel bakal 9 Agutus 2019. Lirik lagu Cidro berkisah tentu roman sepasang kekasih yang kandas efek putar balik janji.Berikut lirik dan chord kunci gitar lagu Cidro - Didi Kempot. Gek opo silap awakku iki, Koe nganti tega mblenjani mair. Selasa, 5 Mei 2020 17:22. Baca Selanjutnya: Lirik Lagu, Chord Kunci Gitar, dan Terjemahan Crush - Beautiful (OST Goblin): It's Beautiful Life X.

Kunci Piano Lagu Indonesia Pusaka Kunci Gitar Bagaikan Bejana Gantungan Kunci Dari Kulit Jagung Kunci Gitar Jika Kangen Band Kunci Jawaban Brain Test Level 80 Kunci Brain Out Level 12 Kunci Gitar Gaby Cinta Yang Lama Kunci Gitar Cincin Kawin Buka Pdf Yang Terkunci Online Kunci Jawaban Brain Out Level 98 Kunci Gitar Kau Yang Slalu Ku Puja Puja

Kunci Gitar Chord Eny Sagita

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Ilang Tanpo Aran

[Intro] Dm Gm C A Dm D Gm A Dm Dm A Tak lali neng ngendi paranmu Gm Dm tekan Suroboyo nganti Tulungagung Gm neng pinggire segara brantas Dm pesisir popoh lan prigi A# C Dm cidro ing kematian kapan anggonmu bali [Intro] Am A# Am A# Dm Dm A menolak lali neng ngendi dunungmu Gm Dm tekan gunung gudeg nganti gunung semeru Gm lan terus mendurhaka takonake Dm marang arus'e segoro A# Am Dm ra ketemu gawe atiku nelongso [Interlude] C F Dm Gm A Dm Am A# Am A# Dm [Chorus] F Gm kowe lungo koyok dene embun isuk A# A lan ugo anjing geladak anjing buduk lintange awan F Gm tinggalake awakku kang tanpo ruang A# A mblenes ilang lan ninggal warto lan paran F raden roro kang Moho Kuoso Gm pareng sabar mring kawulo A# Am Dm D badak wengi kaula tansah ndedungo Dm A Tak lali neng ngendi paranmu Gm Dm tekan Suroboyo nganti Tulungagung Gm neng pinggire kali brantas Dm pesisir popoh lan prigi A# C Dm cidro ing janji kapan anggonmu bali [Interlude] C F Dm Gm A Dm Am A# Am A# Dm [Chorus] F Gm kowe lungo koyok dene embun isuk A# A lan ugo koyok lintange awan F Gm tinggalake awakku kang tanpo balai A# A mblenes ilang lan ninggal warto lan paran F tubagus kang Moho Kuoso Gm pareng sabar mring kawulo A# Am Dm badak wengi khadam tansah ndedungo [Outro] Am A# Am A# D Lihat Semua :

Chord Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran

Chord Kunci Gitar lainnya:

Chord Gitar Lagu Cidro - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Cidro, Kenangan

Chord Gitar Lagu Cidro - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Cidro, Kenangan

Chord Gitar Lagu Cidro - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Cidro, Kenangan

Chord Gitar Didi Kempot Tangise Ati - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Kempot, Tangise, Kenangan

Chord Gitar Lagu Cidro - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Cidro, Kenangan

Chord Gitar Didi Kempot Dudu Klambi Anyar - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Kempot, Klambi, Anyar, Kenangan

Chord Gitar Didi Kempot Lingso Tresno - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Kempot, Lingso, Tresno, Kenangan

Chord Gitar Didi Kempot Dudu Klambi Anyar - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Kempot, Klambi, Anyar, Kenangan

Dangdut Koplo Eny Sagita 1.1 Apk | Androidappsapk.co

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Dangdut, Koplo, Sagita, Androidappsapk.co

Chord Gitar Lagu Cidro - Chord Gitar Lagu Lagu Kenangan

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Chord, Gitar, Cidro, Kenangan

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar Pamer Bojo - Arsia Lirik

Kunci Gitar Sagita Cidro : kunci, gitar, sagita, cidro, Lirik, Kunci, Gitar, Pamer, Arsia